TDI presents: Bee Bee Sea (psych/garage)

04/28/2019
Tickets

The Daily Indie presents

Bee Bee Sea

Support: Anemone

Bee Bee Sea klinkt alles behalve als een traditionele ietwat stijve tv-zender. Het Noord-Italiaanse garage-psych trio maakt aanstekelijke herrie a la Black Lips, Thee Oh Sees en The Strokes. Niet voor niets stonden ze in het voorprogramma van deze bands. Met name door airplay op diverse Amerikaanse college radiostations groeit de fanbase van Bee Bee Sea gestaag in de VS. Ook zijn ze te horen op de soundtrack van de TV-serie ‘Shameless’ en in commercials van o.a. New Balance.

Hoogtijd om ook in Europa massaal te zappen naar Bee Bee Sea.

Anemone

Rauwe randjes, psychedelische soundscapes, Madchester-grooves en uitgesponnen nineties-popliedjes, dat is hoe je de muziek van Anemone kunt omschrijven. De gloednieuwe Rotterdamse band, met leden die onder meer in The Afterveins, The Medics en Moon Tapes speelden, bracht dit najaar hun debuut-album 'Silver Star' uit. Om je een idee te geven: in de platenkasten van de groep vind je een hoop albums van The Brian Jonestown Massacre, Pavement, The Feelies en Oasis. Verwacht een energieke, vuige liveshow vol met pyschedelic Britpop.

Bee Bee Sea - D.I. Why Why Why (Official Video)
Bee Bee Sea
Tickets: € 10,35*
Datum: Zon. 28 apr. 2019
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

*Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk