TDI presents: Crocodiles + Millennials (postpunk)

02/10/2019
Tickets

The Daily Indie presents

Crocodiles

+ MILLENNIALS

‘Welkom bij de art-punk renaissance’, verklaarde Rolling Stone na het horen van het debuut-album van Crocodiles. De Amerikaanse band combineert post-punk met gruizige shoegaze van The Jesus and Mary Chain en de catchy hooks van The Velvet Underground. Daarnaast is ook de luidruchtige jaren 90 sound van bands als My Bloody Valentine en Sonic Youth is terug te horen. Crocodiles heeft inmiddels al een indrukwekkende live-reputatie opgebouwd in het undergroundcircuit, maar inmiddels zijn ook de grote podia aan de beurt geweest, zo stonden ze in het voorprogramma van White Lies en Japandroids. In februari komt het zevende studio-album van de band uit, dus hoog tijd om de shoegazers in Amsterdam te verwelkomen.

De band MILLENNIALS schrijft zorgeloze, niks-aan-de-hand popliedjes uit de losse pols. Nonchalant, maar vol aanstekelijke pophooks en overlopend van energie. Hun invloeden halen zij uit de Amerikaanse underground en de Britse school van de afgelopen zestig jaar.

Crocodiles - "Endless Flowers" (Official Video)
Crocodiles
Tickets: € 12,65*
Datum: Zo. 10 feb. 2019
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk