TDI presents: Desert Mountain Tribe (psychrock)

11/29/2018
Tickets

The Daily Indie presents

Desert Mountain Tribe

+ All Dead, All Dead

De typisch Engelse psych band Desert Mountain Tribe kende een vliegende start toen hun track 'Coming Down' gefeatured werd op een release van het legendarisch label Fuzz Club Records en Austin Psych Fest. De band reisde vervolgens door heel Europa en maakte grote indruk op festivals als Eindhoven Psych Lab en Liverpool Psych Fest.

Twee jaar geleden bracht het trio hun eerste album 'Either That Or the Moon’ uit, wat kon rekenen op lovende recensies door gerenommeerde blogs als Drowned In Sound en Louder Than War. Afgelopen juni is het tweede studioalbum van de band uitgekomen. Om Parvat Mystery laat horen dat de band niet alleen in de cultscene, maar ook mainstream succes kan behalen.

Verwacht epische psych met een Britrock-attitude. Een clash tussen Oasis en Tame Impala. Ook voor de liefhebbers van Temples, King Gizzard & The Wizard Lizard en Night Beats.


Het driekoppige All Dead, All Dead uit Swansea is een van meest opvallende nieuwe geluiden in de alternative rockscene. De band heeft pas twee singles uitgebracht die voor publiek te horen zijn; het maatschappijkritische ‘Are We Lucky?’ en ‘Under Edinburgh’.

Desert Mountain Tribe - Wide Eyes
Desert Mountain Tribe
Tickets: € 12,50*
Datum: Do. 29 nov.
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten.

Exclusief betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk