Ten Years After (blues rock)

11/23/2019
Tickets

Ten Years After

*Er zijn voor deze show alleen staanplaatsen beschikbaar.

De Britse blues-rockers van Ten Years After komen ter ere van 50 jaar Woodstock naar Amsterdam. Op 23 november hoor je grote hits als ‘I’m Going Home’ en ‘Love Like A Man’ live in Q!

Ten Years After werd mede door het verbluffende optreden op Woodstock internationaal op de kaart gezet. Albums als ‘Undead’, ’Ssssh’ en ‘Cricklewood Green’ gooiden hoge ogen bij het grote publiek en verschenen in de top van de Britse en Amerikaanse album charts. Zanger/gitarist Alvin Lee is er helaas niet meer bij maar met de 35-jarige Marcus Bonfanti heeft de band een ijzersterke zanger aan stuurboord. Marcus laat weten: “De band is in bloedvorm, gretig en bovendien fitter dan ooit.”

Ten Years After viert dit jaar het 50-jarige jubileum van de band met ‘A Sting In The Tale’, het onlangs uitgebrachte nieuwe studio-album. ‘Dit is gewoon goede muziek van een stel gelijkgezinde muzikanten. Vermoedelijk onder invloed van Marcus Bonfanti geven zij hier een nieuwe wending aan het oeuvre van de band. Als ze op deze weg doorgaan dan kan Ten Years After nog jaren mee. De muzikale impulsen van de vernieuwde samenstelling van de band smaken naar meer.’ - Aldus Bluesmagazine.

De support wordt verzorgd door Frano, een vijftien jaar oude muzikant die al sinds zijn derde meerdere instrumenten bespeelt. Als live-artiest en multi-instrumentalist speelt hij viool, piano en zijn grootste liefde: gitaar!

* Wegens onvoorziene productionele omstandigheden is dit concert verplaatst van 25 oktober naar 23 november.

Woodstock - Ten Years After - I'm Going Home(Live)
Ten Years After
Tickets: € 29,32*

*Ticketprijs inclusief €3,82 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Za. 23 november
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:30 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk