Ten Years After (UK)

05/15/2022
Tickets

Ten Years After (UK)

Ten Years After staat ook in hun 53ste jaar van bestaan niet stil. Na hun legendarische Woodstock-optreden in 1969, gingen de pioniers van de Britse Blues Invasion verder met het verwerven van internationale roem, het spelen van enkele van 's werelds grootste zalen (Madison Square Garden New York, Budokan Tokyo, The Royal Albert Hall London Jahrunderhalle Frankfurt en vele anderen) door de decennia heen, en brachten pas onlangs een geheel nieuw studioalbum uit ("A Sting in the Tale", 2017). Nu in hun huidige incarnatie, promoten ze hun nieuwste live-opname, getiteld "Naturally Live".

Het dozijn songs dat hierop staat, getuigt van de pure leeftijdloosheid van het kwartet, dat naast oprichters Chick Churchill (keyboards) en Ric Lee (drums) jongeling Marcus Bonfanti (zang en gitaar) en basmeester Colin Hodgkinson (Spencer Davis, Alexis Korner, Back Door, Peter Green, John Lord, Charlie Watts, Whitesnake, Chris Rea, The British Blues Quintett, Konstantin Wecker, Electric Blues Duo) laat horen. Het is precies deze bezetting die nu schittert op de "Cricklewood Green 50th Anniversary Tour"

Als onderdeel van de show zal Ten Years After ook hun baanbrekende album "Cricklewood Green" in zijn geheel spelen om de 50e verjaardag van de release te herdenken. Met hun jeugdige frisheid bevestigen deze stalwarts hun iconische reputatie als een van de langst bestaande en belangrijkste groepen uit de vroegste dagen van luide, soulvolle rockmuziek - Zeker niet te missen!


Ten Years After (UK)
Locatie: Grote Zaal
Tickets: € 25,50,- excl. service kosten
Datum: 15 Mei 2022
Zaal open: 19:00 uur
Tickets
Facebook Event