The Animals & Friends (UK) + Bintangs

09/17/2022
Tickets

The Animals & Friends + Bintangs

De Legendarische Britse band The Animals, bekend van de klassieker House Of The Rising Sun komt samen met Bintangs naar Q.


In 1964 spoelde er in de gehele wereld een golf van Rock & Roll. Boven op deze golf zaten de Beatles, The Rolling Stones en natuurlijk The Animals. Aan de oevers van de rivier The Tyne ontstond een nieuw aanbod: een gloednieuwe stroming Rhythm & Blues dat de hele wereld in zijn greep nam. De Animals waren de tweede Britse band die aan de top kwam van de Amerikaanse hitlijsten. Met House Of The Rising Sun bereikte de band in landen over de hele wereld een dikke #1 hit.

Meer dan 50 jaar na het oprichten van de band touren John Steel en Mickey Gallagher nog steeds samen als The Animals & Friends. Samen met Danny Handley en Roberto Ruiz spelen ze nog steeds die rauwe soulvolle Rhythm & Bluesnummers als Don’t Let Me Be Misunderstood, We Gotta Get Out Of This Place en Boom Boom. Overal waar ze komen zorgen ze voor een feest der herkenning: “There is a house in New Orleans, they call the Rising Sun…"

Bintangs is de oudste nog bestaande rockband van Nederland. Opgericht in 1961 maar nog steeds springlevend. Bintangs brengt een mix van rock, blues, ballads en rhythm & blues. Opgericht in 1961 in Beverwijk is de band onder leiding van oer-Bintang Frank Kraaijeveld anno 2019 nog steeds springlevend. Ze rocken hits als ‘Traveling in the USA’ en ‘Ridin’ on the L&N’ als vanouds.The Animals & Friends + Bintangs
Tickets: € 27,50*

*Ticketprijs inclusief €3,59 servicekosten en betalingskosten.

Datum: 17 September 2022
Open: 19:30 uur
Aanvang Bintangs: 20:00 uur
Aanvang The Animals & Friends: 21:15 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook