The Black Dahlia Murder (death metal) - Verplaatst

02/09/2022
Tickets

The Black Dahlia Murder

+ support: Rings of Saturn & Viscera

In 1947 werd in Los Angeles het in tweeën gehakte lichaam van serveerster/actrice Elizabeth Short gevonden. Deze nooit opgeloste moord ging de geschiedenis in als The Black Dahlia Murder, naar de bijnaam van het slachtoffer. Uiteraard ging deze gruwelijke moord niet onopgemerkt in de death metal scene. Bijna 20 jaar geleden besloten 5 jongens uit Michigan hun band naar de duistere moord te vernoemen.

Anno 2020 brengt de melodische death metal band alweer hun 9de studio-album uit. Op het album ‘Verminous’ komt een scala aan duistere schepsels uit de onderwereld om de hoek kijken. Het is een album vol brute riffs, hoge screams en diepe grunts, zonder de melodische hooks uit het oog te verliezen – aldus Never Mind The Hype.

Ondanks de serieuze aard van de muziek, staat de band bekend om zijn capriolen en nemen ze zichzelf niet al te serieus. Een combinatie die tot de verbeelding spreekt. Ter ere van het nieuwe album komt de band op 2 februari 2021 naar Amsterdam. Horns up!

Support wordt verzorgd door de Amerikaanse deathcore band Rings Of Saturn en de Britse tech metal band Viscera.

The Black Dahlia Murder - Child of Night (OFFICIAL VIDEO)
Black Dahlia Murder
Tickets: € 24,95*

*Ticketprijs inclusief €3,25 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Di. 2 februari 2021
Open: 18:30 uur
Aanvang: 19:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook