The Bones Of J.R. Jones (folk/blues)

10/26/2018
Tickets

The Bones Of J.R. Jones

Multi-instrumentalist Jonathon Linaberry, beter bekend als The Bones Of J.R. Jones, maakt al enige jaren furore met zijn folky blues die hij als eenmansband live ten gehore brengt. Zijn nieuwste plaat 'Ones To Keep Close' is een waar pareltje met soul, folk en gospelinvloeden en staat vol met aanstekelijke nummers zoals de onlangs verschenen single 'Burden' die hij samen opnam met americana-ster Nicole Atkins.

De muziek van The Bones Of J.R. Jones is veelvuldig gebruikt in verschillende Amerikaanse hitseries zoals Marvel's 'Daredevil’ en de populaire Netflix serie 'SUITS’ waarin hij schittert met de track 'Sing Sing'.

Hoog tijd voor de jonge Amerikaan om de oversteek te wagen naar het Europese vasteland en dan mag een show in Amsterdam natuurlijk niet ontbreken. Een echte aanrader voor liefhebbers van Jonathan Jeremiah, The Tallest Man On Earth en Dan Auerbach!

Ticket Home (OFFICIAL MUSIC VIDEO)
The Bones Of J.R. Jones
Tickets: € 13,50*
Datum: Vrij 26 okt
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten.

Exclusief betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk