The Butter Notes - Dinner and music with John Engels

07/11/2020
Tickets

"The Butter Notes"

Dinner and music with John Engels, Tobias Nijboer en Rob van Bavel

Bij 'The Butter Notes' op zaterdag 11 Juli waan je je in een heuse New York Jazzclub in de jaren 50. In deze rokerige, kosmopolitische sfeer geniet je van hoogstaande jazz van grootmeester John Engels - drums, Tobias Nijboer - bas en Rob van Bavel - piano. Tijdens de muzikale intermezzo's wordt een heerlijk 3-gangen diner geserveerd. (scroll naar beneden om het menu te bekijken)

John Engels is professioneel jazzdrummer sinds 1953 en heeft in binnen- en buitenland gespeeld met helden als Chet Baker en Toots Thielemans. Voor zijn prestaties werd hij geëerd met vele prijzen waaronder een Bird-Award op het North Sea Jazz Festival (1985), de Boy Edgar Prijs (1989) en zes Edisons voor langspeelplaten. John Engels wordt gezien als de Nestor van de huidige jazzscene in Nederland.

I.s.m. De Slagwerkkrant

* Diner en welkomstdrankje zijn inbegrepen in het toegangskaartje (€64 p.p.)

* Uiteraard nemen wij alvorens en tijdens deze show de richtlijnen van het RIVM in acht. Wij willen onze bezoekers een zo veilig mogelijke ervaring bieden en conformeren ons aan het protocol van de branchevereniging VNPF. Bekijk het protocol hier.

John Engels, Jan van Duikeren en Tobias Nijboer | Q-LAB | Almost Blue
Menu2 Menu2
The Butter Notes - Dinner and music with John Engels
Tickets: € 64*

*Ticketprijs inclusief €4 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Za. 11 juli 2020
Open: 18:00 uur
Aanvang: 19:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook