The Doors Alive (rock)

05/12/2018
Tickets

The Doors Alive

Support: LaBomba

The Doors Alive is de nummer 1 tributeband van The Doors. De sound, look en magie van The Doors wordt zonder moeite neergezet. De band neemt je mee terug naar de flower power tijd waardoor je je bij een echt Doors-concert waant.

Zanger Mike lijkt in zijn voorkomen, houding en stem als twee druppels water op de Jim Morrison uit de late jaren ’60. De toetsenist bootst het geluid van Ray Manzarek perfect na. Om de herkenbare sixties-sound te creeren gebruiken de leden van The Doors Alive precies dezelfde instrumenten als The Doors. Natuurlijk komen alle grote hits voorbij, zoals ‘Light My Fire’, ‘When The Music’s Over’ en ‘Riders On The Storm’. Er komt niks dichter in de buurt van het origineel dan de beleving van The Doors Alive!

LaBomba

Het bluesrock powertrio LaBomba, oftewel bassist Dave Bordeaux, drummer Peter Nelissen en gitarist Maroen Franse zijn ervaren rotten in het Nederlandse rock, blues en roots circuit. Als Labomba maken ze ongepolijste muziek, hier en daar ruw tot op het bot en alle drie nemen ze de lead vocals voor hun rekening. Een aanrader voor liefhebbers van Triggerfinger, Cream en mister Jimi Hendrix


The Doors Alive - Live at Acapela Studio
The Doors Alive
Tickets: € 30,50*
Datum: Za 12 mei.
Open: 20:00 uur
Aanvang: 21:00 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten.

Exclusief betalingskosten.

Tickets
Facebook