The Doors Alive (rock)

09/18/2021
Tickets

The Doors Alive

The Doors Alive uit Engeland is de nummer 1 tribute band van de legendarische groep The Doors. Geen andere band weet de sound, look en magie van The Doors zo goed neer te zetten als The Doors Alive.

Zanger Mike lijkt in zijn voorkomen, houding en stem als twee druppels water op Jim Morrison. Om de herkenbare Doors-sound te creëren gebruiken ze precies dezelfde instrumenten als The Doors. Zo klinkt het karakteristieke orgel geluid van Ray Manzarek precies zoals het origineel. The Doors Alive neemt je mee terug naar de Flower Power-tijd inclusief alle grote hits als ‘Light My Fire’, ‘The End’ en ‘Riders On The Storm’. Ook komen minder bekende briljanten aan bod als ‘The Chrystal Ship’ en draagt zanger Mike gedichten van Jim Morrison voor, om de experience compleet te maken.

The Doors Alive heeft dan ook uitverkochte zalen ademloos achtergelaten. Zo wordt de magie van The Doors levend gehouden. En terecht!

Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op 19 september 2020. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Klik hier voor meer informatie.

L.A Woman - The Doors Alive
The Doors Alive
Tickets: €33,-*

*Ticketprijs inclusief €4,- servicekosten en betalingskosten.

Datum: Za. 18 sept.
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:30 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk