The Flatliners (USA) + A Wilhelms Scream (USA)

08/06/2022
Tickets

The Flatliners (USA) & A Wilhelm Scream (USA)

By Melkweg

The Flatliners vieren 10 jaar punkrock favoriet ‘Cavalcade’! Sinds de Canadezen tien jaar geleden het veelgeprezen album op het prominente Fat Wreck Chords uitbrachten zijn de heren niet meer weg te denken uit de punkrock-geschiedenis. Een decennium later komt de band het album integraal ten gehore brengen in Q-Factory. De punkrock-sound van The Flatliners heeft de tand des tijds volkomen doorstaan en de boodschap van toen is ook nog net zo relevant: “live through, live strong, carry on and on and on”.


De club wordt tijdens deze tour vergezeld door A Wilhelm Scream uit New Bedford, Massachusetts. Deze band heeft in de afgelopen ruim 20 jaar een reputatie opgebouwd als een van de beste livebands in het genre. Dit wordt ondersteund door een rits verbluffend rijke albums ramvol met ultra-technische melodieuze punkrock.

Dit is het verplaatste programma van 20 april. Reeds gekochte tickets en eventuele lidmaatschappen blijven geldig. Verhinderd? Mail naar info@q-factory-amsterdam.nl

The Flatliners - Monumental (Official Video)
The Flatliners & A Wilhelm Scream
Tickets: € 18,40*

*Ticketprijs inclusief servicekosten

Datum: Za. 6 aug. 2022
Open: 19:00 uur
Aanvang: 19:30 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook Event