The Gladiators (reggae)

03/10/2019
Tickets

The Gladiators

+ DJ Ewa

The Gladiators voorzien reggae liefhebbers wereldwijd al ruim een halve eeuw van pure, old school roots reggae. De band rond Albert Griffiths is al sinds de jaren ’60 in wisselende samenstelling een vaste waarde in de Jamaicaanse muziekscene. Het grote succes van de band kwam in de jaren ’70 met de albums Trenchtown Mix Up en Proverbial Reggae. Ondanks de opkomst van dancehall bleef de groep trouw aan de roots reggae stijl en scoorden hits met nummers als Hello Carol, Roots Natty en Bongo Red.

De band wordt tegenwoordig gedragen door zoons Alan en Anthony Griffiths, vader Albert moest er in 2005 helaas mee ophouden. De band heeft zich in de nieuwe bezetting ook in de 21e eeuw goed staande gehouden en brengt nog altijd nieuw materiaal uit. Afgelopen jaar zag de release van een nieuw album met nieuw materiaal én klassiekers.


'De Gladiators putten uit een omvangrijk oeuvre en weten de swingende toehoorders mee te voeren door een tijdperk van old skool rootsreggae!', aldus livestreammagazine.nl.

The Gladiators - Hello Carol
The Gladiators
Tickets: € 31,25*
Datum: Zo. 10 maart
Open: 20:00 uur
Aanvang: 21:00 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk