The Hatters (folk/wereldmuziek)

04/01/2021
Tickets

The Hatters

De Russische band The Hatters maakt een hete mix van gypsy folk, punk, rock en jazz. In 2016 brachten ze hun eerste videoclip uit voor het nummer "I’m Not Easy Buddy", geheel gefilmd met een mobiele telefoon, die in de eerste week al meer dan 2 miljoen views kreeg. Sindsdien bracht de band drie albums uit en stonden zij op grote Russische festivals als Nashestvie, Stereoleto en Dobrofest. The Hatters creëren een muzikale mix met drums, trombone, viool, accordeon en vullen dit aan met alledaagse voorwerpen. Zo worden kinderspeelgoed, wasborden en kettingen ook omgezet in muziekinstrumenten. Nu komt de band voor de allereerste keer naar Europa voor een energieke show in Amsterdam. De show op 26 april in Q-Factory is de enige manier om de gekke wereld van deze Russische act in Nederland te ervaren.

Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op 26 april 2020. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Klik hier voor meer informatie.


THE HATTERS - RUSSIAN STYLE
The Hatters
Tickets: €23,-

*Ticketprijs inclusief €3,- servicekosten en betalingskosten.

Datum: Do. 1 apr.
Open: 19:30 uur
Aanvang Support: 20:00 uur
Aanvang The Hatters: 21:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook