The Meteors (psychobilly)

03/14/2021
Tickets

The Meteors

De leden van het Engelse trio The Meteors zijn zonder twijfel ‘The Kings of Psychobilly’ en tevens oprichters en duidelijk de bekendste band van dit genre. In 1980 werd The Meteors opgericht in een reactie op de bands die zongen over ‘Big Green Cars’, ‘Rocking This Town’ en ‘Rockabilly Rebels’. Zij gaven de voorkeur aan liedjes over onderwerpen als vampieren, stampen op begraafplaatsen en radioactieve kinderen, daardoor omarmde de media deze excentrieke nieuwe band maar al te graag. In de 40 jaar dat ze inmiddels bij elkaar zijn spatten de vonken nog steeds van hun live optredens af, zo ook op 9 oktober bij de exclusieve Nederlandse show in Q-Factory!

De support van de avond wordt verzorgd door de psychobilly band Evil Daltons. The Evil Daltons zijn gevormd in het begin van de jaren 90 en hebben herhaaldelijk deelgenomen aan tal van festivals en concerten in alle soorten en maten van de scene. Denk hierbij aan Guanza Batz, Long Tall Texans, Demented are Go, The Griswalds etc.

Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op 9 oktober 2020. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Klik hier voor meer informatie..

The Meteors- Psycho for your love
Evil Daltons Wrong Side of Town
The Meteors
Tickets: € 25,-*

*Ticketprijs inclusief €3,26 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Zo. 14 mrt
Open: 19:30 uur
Evil Daltons: 20:00 uur
The Meteors: 21:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook