The Overslept (Pop Punk, Acoustic - 2 shows)

02/13/2021
Tickets

The Overslept (Pop Punk / Acoustic)

The Overslept is een Nederlandse rockband, bestaande uit jeugdvrienden Sem Jonkhout (zang en gitaar), Tommy van der Leer (bas), Daniël van den Brink (drums) en Délano Ladurner (gitaar). Het viertal besluit in 2014 hun muzikale krachten te bundelen. Na hun deelname aan de Popronde tekent de band bij 8Ball Music. Het viertal wordt in juni 2017 gebombardeerd tot 3FM Talent en in augustus van dat jaar verschijnt de aanstekelijke hitsingle ‘Stolen Car’, die niet van de radio te slaan is.

Live staat The Overslept garant voor een stevige en energieke set. Zo was de band al te zien als voorprogramma van Panic! At The Disco en Paramore in AFAS Live, op Pinkpop, Paaspop en Noorderslag. Na de EP 'Signals' released de band dit jaar de singles 'Long Way Down' en 'Waste Of Love.' In februari 2021 start de band met haar akoestische tournee.

Omdat de show met aanvang 19:30 al is uitverkocht, gaat nu de tweede show met aanvang 21:30 in de verkoop.

The Overslept - Barricades (ft. OnneDi)
The Overslept
Tickets: € 15*

*Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Datum: Za. 13 feb. 2021
Vroege show - Aanvang: 19:30 uur
Late show - Aanvang: 21:30 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook
Boek Hotel