The Paladins (rockabilly, blues)

06/16/2019
Tickets

The Paladins

The Paladins laten petticoats zwieren met hun opzwepende mix van rockabilly, blues en rock. Met het nieuwe album ‘New World’ op zak gaat de band op tour en daarbij mag een optreden in Q-Factory niet ontbreken.

De band werd in 1980 opgericht en op weg geholpen door The Fabulous Thunderbirds. Bands en wereldartiesten als Stevie Ray Vaughan, X and The Blaster en Los Lobos deelden graag het podium met deze wervelende live act. Op het nieuwe album laat de band horen trouw te blijven aan hun kenmerkende sound, maar niet terug te deinzen voor vernieuwing. De plaat wordt gesierd door een verfrissende mix van gospel, turfgitaar, latino, soul, bootsrock en swingende shuffles. Het moge duidelijk zijn; The Paladins staan na bijna 40 jaar nog steeds aan de top van de rock ’n roll scene!

“Gedreven door een zwoele contrabas en een ronkende blues gitaar behoort de band nog steeds tot de beste rock ‘n roll bands die je live op een podium kunt tegenkomen” - The Blues Alone

The Paladins - New World (live @TivoliVredenburg Utrecht)
The Paladins
Tickets: € 24,95 *
Datum: Z0. 16 juni
Open: 19:30 uur
Aanvang:
20:00 uur

*Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook