The Parlotones (indierock)

11/07/2019
Tickets

The Parlotones

+ High Fidelity

Indierockband The Parlotones is een van de meest populaire en best verkopende bands van Zuid-Afrika. Sinds hun eerste album Episoda in 2003 wonnen ze maar liefst 9 South African Music Awards en tourden ze met grote namen zoals Coldplay, Starsailor en The Wombats. Het derde studio album ‘A World Next Door To Yours’ werd in Zuid-Afrika meer verkocht dan Oasis, The Killers en Coldplay bij elkaar.

Ter ere van hun 20-jarige bestaan brachten zij afgelopen jaar hun album ‘China’ uit en brengen ze tijdens hun Europese tour een bezoek aan Amsterdam op donderdag 7 november.

High Fidelity

Deze jonge band uit Hannover verrast het publiek met een soepele West-Coast-Sound á la America, The Allman Brothers en Neil Young. De stijl en kwaliteit van hun muziek onderscheidt hen van andere bands in hun omgeving. Fijne songcraft, een soepele ritmesectie en soulvol gitaarspel gaan perfect samen met het bluesachtige geluid van de stem van Tom Wisniewski. Dat alles geeft High Fidelity een unieke, moderne Americana-touch.

The Parlotones - Push Me To The Floor
The Parlotones
Tickets: € 25,30
Datum: Do. 7 nov.
Open: 19:00 uur
High Fidelity: 19:30 uur
The Parlotones: 20:30 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk: