The Smiths Presumably (BE)

06/04/2022
Tickets

The Smiths Presumably (BE): 36 years 'Meat is Murder'

Dit concert is wegens grote belangstelling verplaatst naar de Grote Zaal. Tickets zijn weer verkrijgbaar!

Geen andere tribute-band vertolkt het oeuvre van The Smiths en Morrissey zo indrukwekkend als The Smiths Presumably uit Antwerpen. Ter ere van het 35 jarig bestaan van het tweede studio-album van The Smiths, zal de band op deze avond een speciale ‘Meat Is Murder’ set spelen. De set wordt aangevuld met klassiekers van Morrissey en Marr uit de jaren 80 tot nu; Panic, This Charming Man, Girlfriend In A Coma, There Is A Light That Never Goes Out, Suedehead, Everyday Is Like Sunday en First Of The Gang To Die komen ongetwijfeld voorbij.

Volgens die-hard fans is het een briljant eerbetoon en een avond vol nostalgie die zelfs de grootste muurbloempjes aan het dansen brengt. De stem, uitstraling en podiumact van zanger J. Wendelen komen griezelig nauwkeurig in de buurt van de legendarisch excentrieke Britse zanger op zijn hoogtepunt.

The Smiths - This Charming Man (Official Music Video)
The Smiths Presumably
Tickets: € 17,25*

*Ticketprijs inclusief €2,25 servicekosten en betalingskosten.

Datum: 4 juni 2022
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook Event