The Three Degrees (soul)

03/22/2020
Tickets

The Three Degrees

Prachtige glitterjurken, soulvolle stemmen en fenomenale live-shows; The Three Degrees natuurlijk! Met hun onbetwiste schoonheid, vocale hoogstandjes en wervelende choreografie staan de drie souldiva’s op zondag 22 maart in Q-Factory.

De drie dames in originele bezetting touren onophoudelijk al meer dan 30 jaar lang en nog steeds zetten ze prachtige live-shows neer. De naam The Three Degrees is onlosmakelijk verbonden met een waslijst aan megahits. Nummers als 'Dirty Ol' Man', 'When Will I See You Again' en 'Take Good Care of Yourself' veroverden in de jaren '70 de hitlijsten. Maar liefst twaalf singles van The Three Degrees bereikten de Nederlandse Top 40; 'Dirty Ol' Man' stond zelfs drie weken lang op nummer 1.

Helen Scott, het oudste lid van The Three Degrees, is enthousiast over de komst naar Nederland. ‘Nederland is een van onze meest favoriete plekken ter wereld. Jullie Nederlanders hebben ons altijd gesteund en ‘Dirty Ol’ Men’ was hier als eerst een hit. Dit is voor ons een manier om onze fans te bedanken’.

The Three Degrees - Dirty Ol' Man (1974)
The Three Degrees
Tickets: € 35,-*

* Ticketprijs inclusief €4 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Zo. 22 mrt
Open: 19:00 uur
Aanvang: 20:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook