The Three Degrees (USA)

11/03/2022
Tickets

The Three Degrees

Dr Justice & The Smooth Operators

Prachtige glitterjurken, soulvolle stemmen en fenomenale live-shows;The Three Degrees natuurlijk! Met hun onbetwiste schoonheid, vocale hoogstandjes en wervelende choreografie staan de drie souldiva’s op 24 oktober in Q-Factory.

De drie dames in originele bezetting touren onophoudelijk al meer dan 30 jaar lang en nog steeds zetten ze prachtige live-shows neer. De naam The Three Degrees is onlosmakelijk verbonden met een waslijst aan megahits. Nummers als 'Dirty Ol' Man', 'When Will I See You Again' en 'Take Good Care of Yourself' veroverden in de jaren '70 de hitlijsten. Maar liefst twaalf singles van The Three Degrees bereikten de Nederlandse Top 40; 'Dirty Ol' Man' stond zelfs drie weken lang op nummer 1.

Helen Scott, het oudste lid van The Three Degrees, is enthousiast over de komst naar Nederland. ‘Nederland is een van onze meest favoriete plekken ter wereld. Jullie Nederlanders hebben ons altijd gesteund en ‘Dirty Ol’ Man’ was hier als eerst een hit. Dit is voor ons een manier om onze fans te bedanken’.

Dr Justice & The Smooth Operators maakt een unieke mix van funk, disco, rock, electro en pop. Op deze avond verzorgen ze het voorprogramma van The Three Degrees. De missie van deze sexy discofunk bende is de aarde van de ondergang te redden met groovy moshpits en dansbare tracks. Klaar voor een feestje?

*Er zijn voor deze show alleen staanplaatsen beschikbaar.

Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op 22 maart 2020 en was daarna verplaatst naar 10 maart 2022. De reeds gekochte tickets blijven geldig. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Klik hier voor meer informatie.

The Three Degrees - Dirty Ol' Man (1974)
The Three Degrees
Tickets: € 35,-*

* Ticketprijs inclusief €4 servicekosten en betalingskosten.

Datum: 3 November 2022
Open: 19:00 uur
Aanvang support: 19:30 uur
Aanvang The Three Degrees: 20:30 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk