The Tightropes (blues/funk)

02/23/2019
Tickets
De Roots Fabriek presenteert

The Tightropes

The Tightropes is een blues-gedreven powertrio dat leeft om op te treden. “I jam, therefore I am” zou een passende tweede naam voor ze zijn; sta niet verbaasd te kijken als nummers uit de reguliere setlist wordt afgewisseld met ter plekke geïmproviseerde soulmuziek. De band speelt in de stijl van de grote powertrio’s uit de jaren ’60 en ’70 als the Jimi Hendrix Experience en Cream en kenmerkt zich ook door een geluid dat overduidelijk met funk is geïnjecteerd en doet denken aan the Meters.

Op 2 februari kwam hun nieuwe plaat uit, wat de eerste opnames zijn met bassist Dennis Hemstra, die al een paar jaar bij de band zit. Opgenomen in een live-setting in Galloway studio te Nijmegen beuken de mannen al hun opgekropte energie eruit, wat uiteindelijk resulteerde in het eerste volle album van het trio. Op 23 februari hoor je deze live in Q-Factory, The Tightropes in de fik!

The Tightropes - Your 18th Birthday
The Tightropes
Tickets: € 5,75*
Datum: Za. 23 feb.
Open: 21:30 uur
Aanvang: 22:00 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk