The Underground Youth (postpunk)

04/19/2019
Tickets

The Underground Youth

+ Pretty Lightning

The Underground Youth, van oorsprong uit Manchester, maakt spannende shoegaze en psychadelica gemengd met indie en postpunk. De band begon ooit als creatief lo-fi project van Craig Dyer en is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen noise postpunk band met een vaste en steeds groeiende cult following. Sinds ze tekenden bij het gerenommeerde Fuzz Club Records bracht de band drie albums uit, waar zij in 2019 hun nieuwste plaat aan toevoegen. Hiervan verscheen in augustus de single ‘Fill The Void’. De groep heeft al heel wat uitverkochte shows door Europa op hun naam staan en landde op belangrijke plekken op enkele van Europa's grootste psych-festivals, waaronder Levitation France, Cosmosis, Liverpool Psych Fest en Eindhoven Psych Lab.

Support: Pretty Lightning

Het Duitse duo Pretty Lightning (Fuzz Club Records) is in haar eigen woorden een “powerful dark affair”. Oftewel een donkere hypnotiserende cocktail van 60’s psych en delta blues, gemixt met krautrock en drone. Wat hier uitkomst is op z’n allerminst zeer interessant te noemen.

The Underground Youth - Morning Sun
The Underground Youth
Tickets: € 16,39*
Datum: Vr. 19 april
Open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

*Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk