Thin Lizzy's Brian Downey - Alive & Dangerous Tour (rock)

02/08/2019
Tickets

Thin Lizzy's Brian Downey Alive & Dangerous Tour

De legendarische Thin Lizzy drummer Brian Downey wordt gezien als één van de beste drummers ter wereld. Met zijn nieuwe band Alive & Dangerous brengt de drummer het werk van Thin Lizzy opnieuw tot leven. Brian, oorspronkelijk afkomstig uit Dublin, behaalde zijn eerste succes in Ierland met de top 20 hit 'Morning Dew'. Kort daarna richtte hij samen met Phil Lynott de legendarische band Thin Lizzy en de rest is geschiedenis. Brian was een constante factor totdat de band in 1983 besloot uit elkaar te gaan. Na de dood van Phil ging Brian terug naar Dublin en hij is nog steeds een veelgevraagde drummer. Zo deelde hij regelmatig het podium met gitarist Gary Moore.

Begin dit jaar maakte Brian Downey’s – Alive & Dangerous een adembenemend live debuut met de performance van Thin Lizzy’s “Live & Dangerous” album. Deze gloednieuwe band is een must see voor elke liefhebber van Thin Lizzy! Het album Alive And Dangerous wordt in zn geheel live gespeeld inclusief de klassiekers ‘Dancing In the Moonlight, The Boys Are Back In Town’ en ‘Cowboy Song”.

Brian Downey's ALIVE AND DANGEROUS The Boys Are Back In Town Live in Dublin (Vibe for Philo 2017)
Thin Lizzy's Brian Downey - Alive & Dangerous Tour
Tickets: € 31,00*
Datum: Vrij 8 feb.
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:30 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk