Tom Waits - 70th birthday celebration by The Braindogs (tribute)

12/06/2019
Tickets

Tom Waits - 70th birthday celebration by The Braindogs


Q-Factory presenteert een dag voor de verjaardag van de excentrieke zanger, componist, schrijver en acteur een waardig eerbetoon aan zijn muziek met een optreden van The Braindogs. Deze gelegenheidsband bestaat uit blueszanger Ian Siegal, Ripoff Raskolnikov, leden van de bekende Hongaarse band Quimby en onze eigen Mischa den Haring van T-99. Jaarlijks brengen zij een Tom Waits-tribute op het tot poppodium omgebouwde schip A-38 in Budapest. Hier komen Tom Waits-fans uit heel Europa op af. Voor het eerst staat de band buiten Hongarije op het podium.

Tom Waits begon in de vroege jaren zeventig als kroegzanger met een voorliefde voor beatdichters en West Coast jazz. Aan het einde van de jaren tachtig had Waits zich getransformeerd tot een even briljante als avontuurlijke muzikant wiens stijl het midden hield tussen Howlin’ Wolf, Kurt Weill en Captain Beefheart. Het theatrale podiumdier dook ook met succes op in enkele speelfilms. Daarnaast werkte hij samen met de koning van het avantgarde-theater, Robert Wilson. Hoewel Waits wordt beschouwd als een echte cultartiest werden zijn nummers door de meest uiteenlopende artiesten gezongen: van Rod Stewart, Bruce Springsteen, The Eagles en zelfs The Ramones.


*Er zijn voor deze show alleen staanplaatsen beschikbaar.

Braindogs - Downtown Train // Live 2013 // A38 Vibes
Tom Waits - 70th birthday celebration by the Braindogs
Tickets: € 25,74*

*Ticketprijs inclusief €3,35 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Vr. 6 dec
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:30 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk: