Tommy Castro & The Painkillers (blues)

02/15/2019
Tickets
De Roots Fabriek presenteert

Tommy Castro & The Painkillers

Support: The Ladyshavers

Al meer dan 40 jaar weet de alom geprezen bluesheld Tommy Castro zijn passie voor blues op een spectaculaire en soulvolle manier te vertolken. Hij speelde al duizenden shows voor nog meer gillende fans, won talloze Blues Music Awards en heeft in verschillende formaties maar liefst 14 albums uitgebracht. Daarnaast stond Castro niet alleen met B.B. King op het podium, maar won hij ook nog eens de B.B. King Entertainer Of The Year Award.

Sinds 2012 vormt hij samen met The Painkillers een energieke funky bluesmachine zonder poespas. Dat het viertal niks van grenzen tussen genres wil weten laten ze duidelijk horen op hun laatste album ‘Stompin’ Ground’ waar de funk, soul en R&B letterlijk tussen alle noten doorsijpelt gecombineerd met een ferme ritmesectie en heerlijke blazers en keys. Ook live wisselt Castro zijn rauwe soulvolle stem moeiteloos af met een gierende gitaarsolo’s en dat zal tijdens zijn show in Q niet anders zijn!

TOMMY CASTRO & the Painkillers @ Montreux Jazz Festival 2015
Tommy Castro & The Painkillers
Tickets: € 28,75*
Datum: Vrij 15 Feb.
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk