Tony Coleman & Henry Carpaneto 5tet (blues)

11/05/2017
Tickets

Tony Coleman

& Henry Carpaneto 5tet

In samenwerking met de Blueskrant presenteert Q-Factory op zondag 5 november niemand minder dan B.B. King drummer Tony Coleman samen met het Henry Carpaneto kwintet.

Drummer en zanger Tony Coleman ademt blues. Niet alleen zat hij vanaf midden jaren tachtig achter de drumkit bij 'The King of the Blues' B.B. King, maar hij reisde ook nog de hele wereld over met blues grootheden als Otis Clay, Albert King, Albert Collins, Etta James en Buddy Guy.

Naast zijn drukke tourleven bracht Tony maar liefst drie geweldige solo platen met gast artiesten als Lucky Peterson, Kennie Neal en de blaassectie van Earth, Wind & Fire. Na een lange periode van schrijven voor andere blues artiesten en de dood van B.B. King, kwam hij begin dit jaar weer met een nieuw album genaamd 'Take Me As I Am'. Om die reden komt Coleman dit najaar naar Amsterdam voor een heerlijke Chicago Blues avond met niemand minder dan het Italiaanse Henry Carpaneto kwintet, rondom pianist en Blues Feelings' 'Best European Blues Player' Henry Carpaneto.

Tony Coleman (Live at Farm Aid 2004)
Tony Coleman & Henry Carpaneto 5tet
Locatie: Kleine zaal
Tickets: € 20,50*
Datum: 5 november
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten.

Exclusief betalingskosten.

Tickets
Facebook