Uitverkocht: Leif de Leeuw Band (bluesrock) - testevent

04/28/2021
Tickets

Leif de Leeuw Band

Dit optreden is uitverkocht.

Gitarist Leif de Leeuw en zijn band behoren tot de top van de Nederlandse blues-scène. Leif is beïnvloed door grootheden als Jeff Beck, David Gilmour én The Allman Brothers. Eerder dit jaar werd Leif de Leeuw uitgeroepen tot beste gitarist en beste bluesrock gitarist van de Benelux door lezers van het muziekblad De Gitarist.

De band onderscheidt zich met zijn adembenemende gitaarsolo’s, twee groovende drummers en twin-leads. Geïmproviseerde jams maken elke show uniek. Zij zetten in hun eigen muziek de traditie voort van bands als Little Feat en Derek and the Dominos.

Deze show is in samenwerking met tijdschrift Gitarist.

TESTEVENTS

Het optreden van Leif de Leeuw op 28 april maakt onderdeel uit van een landelijke pilot met testevenementen. Het doel is eigenlijk het testen van het testen. Om een van deze evenementen bij te wonen zul je dus voorafgaand aan het evenement een coronatest moeten doen bij de daarvoor speciaal voor deze pilot opgezette testlocaties. Op deze manier creëren we geen extra druk op de testlocaties van de GGD. Het voordeel van deze speciale testlocatie is dat je de uitslag binnen een uur al weet.

De testevenementen in de Q-Factory worden voor een publiek van maximaal 100 personen georganiseerd. Hierbij nemen we alle ‘normale’ corona maatregelen in acht zoals 1.5m afstand tijdens volledig seated shows. De bar is voor, tijdens en na de show geopend. Als je eenmaal je plaats in de zaal hebt ingenomen, hoef je geen mondkapje meer op.

Voor verdere informatie kunt u hier terecht: https://testenvoortoegang.nl/

Mocht u al kaartjes hebben gekocht voor Leif de Leeuw maar schikt de nieuwe datum niet? Dan kunt u bij Ticketmaster uw kaartjes weer inwisselen voor het aankoopbedrag.

De Leif de Leeuw Band: Where We're Heading Promofilm 2020
Leif de Leeuw Band
Tickets: uitverkocht
Datum: Wo. 28 apr. 2021
Zaal open: 19:00 uur
Aanvang: 20:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook