Uitverkocht: MAURINO (Future Latin)

04/30/2021
Tickets

MAURINO

Dit optreden is uitverkocht.

Dansbaar, rauw en vernieuwend: MAURINO staat voor een unieke ‘Future Latin’ sound, waar reggae drums, jazzy piano en dikke baslijnen samenkomen. Het nieuwe soloproject van de gedreven frontman Maurino Alarcón (voorheen TenTemPiés) gaat samen met zijn 5 koppige live band geen enkel genre uit de weg. Zelfs een sample van de hartslag van zijn pasgeboren dochter is verwerkt tot muziek, begeleid door MAURINO’s vertrouwde diep hese stem en zijn maatschappijkritische Spaanse teksten. Een geluid van nu, met het gevoel van toen.

Eerder bracht MAURINO de EP ‘En Camino’ uit onder het Spaanse label Calaverita Records. Na de zomer volgt zijn debuutplaat Ahora Si!, waarvan hij alvast een voorproefje geeft met zijn volledige Live band bij Q-Factory.

De evenementen in de Q-Factory worden voor een publiek van maximaal 100 personen georganiseerd. Hierbij nemen we alle ‘normale’ corona maatregelen in acht zoals 1.5m afstand tijdens volledig seated shows. De bar is voor, tijdens en na de show geopend. Als je eenmaal je plaats in de zaal hebt ingenomen, hoef je geen mondkapje meer op.

Voor verdere informatie kunt u hier terecht: https://testenvoortoegang.nl/

MAURINO
Tickets: € 12,50*

*Ticketprijs inclusief €1,63 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Vr. 30 apr. 2021
Zaal: 19:00 uur
Aanvang: 20:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook
Boek Hotel