Véras (indie) - verplaatst

08/14/2021
Tickets

Véras

Véras Fawaz (27) kan een hoop. Muzikant, zanger, songschrijver, YouTuber, presentator en clipmaker. Na zijn debuut-EP 'Ali' uit 2018, waarin hij op langzame lo-fi beats diepe, eerlijke en artistieke teksten over zijn Islamitische vader, zijn overleden broertje en zijn persoonlijke issues zingt, heeft hij zijn nieuwe EP 'Destructie' onlangs uitgebracht via Excelsior Recordings. Een EP met vooral gebrokenhartenliedjes. Zijn breekbare stem doet denken aan Spinvis, en hier en daar hoor je de invloeden van Thom Yorke in de instrumentatie. Na een hiatus van anderhalf jaar is Véras terug op het podium. Deze avond zet hij samen met zijn live-band een intieme maar magisch avond neer. Hierin combineert Véras zijn kunsten als filmmaker op het grote scherm en presenteert een bijzondere avond waarin muziek en film samenkomt.

Dit concert is coronaproof georganiseerd met gelimiteerde capaciteit en er zijn enkel zitplaatsen beschikbaar.

Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op 7 november 2020, maar is wegens de coronamaatregelen verplaatst. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Klik hier voor meer informatie.

Véras - Tyfoon
Véras
Tickets: € 17,25*

*Ticketprijs inclusief € 2,25 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Vr. 14 augustus 2021
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:45 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook