Vetrar Draugurinn + Marche Funèbre (BE)

06/17/2022
Tickets

VETRAR DRAUGURINN + MARCHE FUNÈBRE (BE)

Een avondje post-doom metal! Vetrar Draugurinn speelt hun nieuwe album als onderdeel van de The Scars in the Sky are Ours-tour. Twee jaar naar hun debuut “Hinterlands” is de band inmiddels een vaste waarde geworden in de post-doom scene in Nederland en daarbuiten. De band rondom gitarist en songwriter Eric Hazebroek (ex-Stream of Passion en Pilgrimage) bestaat sinds 2016 maar de meters die de bandleden gemaakt hebben in andere acts is dit allerminst een “nieuwe band”. Want niemand minder dan vocaliste Marjan Welman (Autumn en Ayreon),drummer Jim van de Kerkhof (ex-Morning en ex- All for Nothing), gitarist Thomas Cochrane (Hologram Earth) en bassist Arjan Heijden (ex-Acrid) vormen deze act.

Ze delen het podium met special guest en bekende Belgische band Marche Funèbre. De band Marche Funèbre werd opgericht in 2007 en bestookt vanuit thuishonk Mechelen al bijna vijftien jaar de wereld met hun metal, die wat klinkt als de drie originele Peaceville-bands Paradise Lost, My Dying Bride en Anathema. Deze band speelt niet vaak in Nederland dus dit is een unieke kans om ze in Amsterdam aan het werk te zien.

Support: Illuster
Illuster is een Haarlemse nieuwe en opkomende band. Ze serveren een breed spectrum van typische post metal à la Cult of Luna tot melodieuze blackgaze die aansluit bij bands als Deafheaven.


Vetrar Draugurinn + Marche Funèbre (BE) + Illuster

Tickets: € 15,00*

*Ticketprijs inclusief €2,54 servicekosten en betalingskosten.

Datum: 17 juni 2022
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook event
Boek Hotel