Vida + Maple (britpop)

03/07/2019
Tickets

Vida

+ Maple

Vida is dé nieuwe Britpop-sensatie! Verwacht songs in de stijl van Oasis, DMA’s, Stone Roses en The Verve. Deze jonge lads maken Brit-pop zoals we het kennen uit de jaren 90; authentiek, maar met een eigen smoel en identiteit.

De band heeft in Groot Brittanië inmiddels al de grootste festivals bestormd; The Great Escape, Reading, Electric Fields, TRNSMT en Isle of Wight. Op 7 maart spelen ze voor het eerst in Nederland!

"Make no mistake Vida wear their influences loud and proud but this is no Oasis/Ocean Colour Scene tribute act, these boys are the real deal (Gigslutz).”

Maple

Het Nederlandse Maple maakt muziek tussen Britpop en powerpop in. Zanger en gitarist Jordy Sanger, ook gitarist bij Excelsior-band The Mysterons, noemt het ook wel fuzzpop, vanwege het stevige fuzzgeluid op de gitaren. Eind 2018 is hun debuut-album uitgekomen en op 7 maart verzorgen ze de support van Vida.

Happy Weekends DJ team

Het Amsterdamse DJ duo Happy Weekends draait Britpop, Madchester en indie om het (bijna) weekend te vieren met je vrienden! Je kunt de deuntjes verwachten van Oasis, de Stone Roses, Kasabian, The Verve, Happy Mondays en nog veel meer!

Vida - Where We Came From (Official Video)
Vida
Tickets: € 10,93*
Datum: Do. 7 mrt. 2019
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook