Vinnie Moore (UFO)

01/27/2022
Tickets

VINNIE MOORE & BAND

De legendarische gitarist Vinnie Moore, onder meer bekend als lead gitarist van UFO, komt op 27 januari 2022 voor het eerst naar Amsterdam. Samen met zijn band staat garant voor een avondvol specataculair gitaarwerk. Als jonge twintiger werd zijn debuutalbum 'Mind's Eye' op het befaamde Shrapnel-platenlabel uitgebracht; een instrumentale shred-klassieker die de basis legde voor een fantastische carriere die Vinnie Moore onder meer als gastmuzikant bij Alice Cooper (Hey Stoopid!), Jordan Rudess (Dream Theater) en Destruction bracht. Daarnaast is hij sinds 2003 alweer de leadgitarist van de roemruchte Birtse hardrockband UFO, waarmee hij verschillende albums opnam en over de hele wereld toerde.

Tijdens deze show zal voor ook materiaal van Vinnie Moore's laatste soloalbum 'Soul Shifter' live worden gespeeld; een album dat tot nu toe wegens Covid nog nauwelijks live ondersteund is. Dus komt dat zien en ervaren!

VINNIE MOORE
Tickets: € 25*

*Ticketprijs inclusief 15% servicekosten en betalingskosten.

Datum: Do. 27 jan 2022
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:15 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook
Boek Hotel