Vintage Voudou presents Meridian Brothers (cumbia)

11/01/2018
Tickets

Vintage Voudou presents Meridian Brothers

Vreemd, freaky, en prettig gestoord. Zo is ongeveer de grensverleggende muziek te beschrijven van de Colombiaanse Meridian Brothers. Het zestal weet als geen andere band de ritmes van uiteenlopende Latijns-Amerikaanse stijlen als cumbia tropicalia en merengue te combineren met psychedelische grooves en Zuid-Amerikaanse beats in een elektronisch jasje.

Onder aanvoering van frontman & gitarist Eblis Àlvares, sinds jaren ’90 een sleutelfiguur in de experimentele muziekscene in Bogota, is de band uitgegroeid tot een volwaardige band die live garant staat voor avontuur, energie, experiment en ongecontroleerde waanzin. Niet voor niets sprak BBC Radio One over ‘tropical vintage madness’, en mondden eerdere optredens op Metropolis, Down The Rabbit Hole en Welcome To The Village in een prettig gestoord en tropisch feest. Dat wordt gegarandeerd dansen!

+ DJ set Vintage Voudou

Meridian Brothers - Salsa Caliente
Meridian Brothers
Tickets: € 18,50*
Datum: do 1 nov.
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten.

Exclusief betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk