Voltage + Black Bone Nation (southern rock) - Verplaatst

03/27/2020
Tickets

Voltage (Verplaatst)

Black Bone Nation

Om veiligheidsredenen wegens de uitbraak van het Corona-virus zal deze show worden verplaatst naar een nader te bepalen datum.

Voltage, de band rondom frontman en zanger/gitarist Dave Vermeulen brengt op 1 mei 2020 hun derde studio album uit genaamd ‘Its About Time’. Met het nieuwe album gaat Dave Vermeulen terug te gaan naar waar zijn liefde voor muziek ooit begon. Met z’n vieren in één ruimte, live opnemen en werken met de beste take. Het album ademt puurheid uit, alsof je naar een liveshow luistert.

Dave Vermeulen had zijn persoonlijke doorbraak bij het grote publiek tijdens het avontuur van The Voice Of Holland seizoen 2015/2016, waar hij uiteindelijk tweede werd. Zijn inschrijving voor The Voice of Holland kwam voort uit het verliezen van een weddenschap. Met zijn stevige rockclassics en powerballads groeide de populariteit van deze sympathieke Brabander wekelijks en eindigde hij in de finale op de 2e plaats.

Hij koos echter heel bewust om met zijn band Voltage door te gaan. Naast Dave bestaat Voltage uit Ruard Sanders, Kai Liebrand en Bart Candel.

Black Bone Nation verzorgt de support van de avond. Hun grootste inspiratiebronnen zijn de legendarische bands: AC/DC, Led Zeppelin en Guns 'N Roses.

Let op: Voor deze show zijn een zeer beperkt aantal tickets beschikbaar!
Voltage - Travelling Man (official)
Voltage + Black Bone Nation
Tickets: € 14,95

*Ticketprijs inclusief €1,95 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Vr. 27 mrt.
Open: 20:00 uur
Aanvang Black Bone Nation 20:30 uur
Aanvang Voltage 21:15 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook