Voltage + Outside Revelation (southern rock)

09/04/2020
Tickets

Voltage

+ Outside Revelation

Voltage, de band rondom frontman en zanger/gitarist Dave Vermeulen brengt op 1 mei 2020 hun derde studio album uit genaamd ‘Its About Time’. Met het nieuwe album gaat Dave Vermeulen terug te gaan naar waar zijn liefde voor muziek ooit begon. Met z’n vieren in één ruimte, live opnemen en werken met de beste take. Het album ademt puurheid uit, alsof je naar een liveshow luistert.

Dave Vermeulen had zijn persoonlijke doorbraak bij het grote publiek tijdens het avontuur van The Voice Of Holland seizoen 2015/2016, waar hij uiteindelijk tweede werd. Zijn inschrijving voor The Voice of Holland kwam voort uit het verliezen van een weddenschap. Met zijn stevige rockclassics en powerballads groeide de populariteit van deze sympathieke Brabander wekelijks en eindigde hij in de finale op de 2e plaats.

Hij koos echter heel bewust om met zijn band Voltage door te gaan. Naast Dave bestaat Voltage uit Ruard Sanders, Kai Liebrand en Bart Candel.

Outside Revelation verzorgd de support van de avond. Outside Revelation is een Heavy Groove Rock band met een vooruitstrevende sound. Ze hebben al het goede van de 70’s gepakt en dit in een moderne stijl gegoten. Maar het allerbelangrijkste, ze hebben er een hoop groove aan toe gevoegd!

Let op: Voor deze show zijn een zeer beperkt aantal tickets beschikbaar!

Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op 27 maart 2020. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Klik hier voor meer informatie.

Voltage - Travelling Man (official)
OUTSIDE REVELATION - Catch Me (Official Music Video)
Voltage
Tickets: € 14,95

*Ticketprijs inclusief €1,95 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Vr. 4 september
Open: 20:00 uur
Outside Revelation: 20:30 uur
Voltage: 21:15 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook