VR! feat. Vic Hament Project and Jester Residence

03/21/2019
Tickets

VR! feat. Vic Hament Project & Jester Residence

Jester Residence een voormalige muziekschool band die flink uit de klauwen is gelopen! Oprichter Roman en Pjotr hebben elkaar ontmoet door per ongeluk bij elkaar te komen. Roman begon ‘The Wind Cries Mary’ - Jimi Hendrix te spelen, waar Pjotr over heen ging zingen. Dit heeft zich uit gespeeld tot een band samenstelling die als sinds 2014 mee gaat! Jester Residence speelt Grunge, Post-grunge, Rock, Hard-rock en af en toe Blues. Voor aan avond vol met jaren 90 vibes, samenzang heftige gitaarmuziek en duistere tonen, ben je bij Jester Residence op het juist adres! Naast Covers spelen ze ook eigen werk!

Wie van melodieuze/alternatieve rock houdt moet kennis maken met het VH Project. Het VH Project is een samengesteld project door Vic Hament en hij studeert daarmee af van het Pact+. Het repertoire bestaat uit eigen werk en covers. Met een schelle harde gitaar, diepe bas, strakke drums, hard orgel en melodieuze zang zorgt VH voor een spectaculaire en variërende avond. Ervaar een harde, gezellige en muzikale avond!

VR! feat. Vic Hament Project & Jester Residence
Tickets: min € 6* (donaties zijn welkom)
Datum: Do. 21 maart
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook