Wild Romance - Album Release Party (Rock)

11/03/2018
Tickets

Wild Romance

Album Release Party

Op zaterdag 3 november is het dubbelfeest, want niet alleen vieren we deze avond Herman Brood zijn verjaardag, maar zijn legendarische begeleidingsband Wild Romance, Nederlands meest swingende en authentieke Rock 'n Roll helden, releasen deze avond hun langverwachte plaat ‘No Time’!

De naam Wild Romance doet nog steeds de harten van vele muziekliefhebbers sneller kloppen. De band, die de rockgeschiedenis inging als een absolute live-sensatie met grote hits als 'Saturday Night' en 'Never Be Clever', was het afgelopen jaar volop in het nieuws door de, landelijk tot cultfilm verheven, documentaire 'Buying the Band' uit het jaar 2013 en is weer helemaal hot! Een grote zegetocht volgde met een optreden bij DWDD. Tevens werd de band gevraagd om maandelijks bij Giel Beelen’s Radio Veronica het nieuwe repertoire live te spelen en hebben ze een overvolle agenda met te gekke optredens. Tijdens deze drukte door vonden de mannen ook nog eens tijd om hun langverwachte nieuwe plaat ‘No Time’ op te nemen. Deze is nu klaar en daarom geven de rock iconen deze avond een heuse album release party ter ere van Herman’s verjaardag! En zoals hij zo mooi zei ‘Maak er een feest van’ en dat gaan we dan deze avond ook zeker doen! Een avond die je als Brood liefhebber echt niet mag missen!

Support: Springtime Confusion

De muziek van de mede door Herman Brood opgerichte band Vitesse mag deze avond niet ontbreken en daarom zijn we maar wat blij dat de mannen van Springtime Confusion ons deze avond gaan opwarmen met een vurige set vol Vitesse knallers. De band weet het geluid van de legendarische Nederlandse band Vitesse op een geweldige manier te evenaren en zet keer op keer een show neer op absoluut topniveau. De band richt zich vooral op de jaren 1978 – 1983, de periode waarin Vitesse waanzinnig populair was met hits als ‘Rosalyn’ en ‘Good Lookin’ en neemt ons weer helemaal terug naar de jaren 80!

No Time To Lose door de mannen van Wild Romance! // Live bij Giel
Wild Romance - Album Release Party
Tickets: € 16,50* (Early Birds)

€ 19,-* (Normal)

€ 21,50* (Doors)
Datum: Zat 03 nov.
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:30 uur

* Ticketprijs inclusief 1,50 servicekosten.

Exclusief betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk