Wild Romance - Herman's 75th Birthday Bash

11/05/2021
Tickets

Wild Romance

Voorprogramma: SØCKS

Vrijdag 5 November 2021 is de dag dat Herman Brood 75 jaar zou zijn geworden. Bij zijn ‘Final Checkin Out’ vanaf het Hilton Hotel Amsterdam had Herman Brood dat handgeschreven emotionele briefje in zijn binnenzak met zijn tekst :

“ Maak er een feest van…..!! “

Deze wijze worden gaan we op de 5e zeker eerbiedigen met een groots feest en eerbetoon aan Herman. Natuurlijk komt ook zijn legendarische begeleidingsband Wild Romance, Nederlands meest swingende
en authentieke Rock 'n Roll Band ‘live’ ten tonele !
Wild Romance is helemaal hot na meer dan een jaar lang geketend en gedwongen thuis te hebben gezeten… de agenda is weer vol gestroomd met shows in binnen- en buitenland.

Verwacht deze 5 november een spectaculaire avond zoals je gewend bent van onze Wild Romance, met een aantal speciale gasten die Herman's Birthday Party groots gaan vieren. Als echte Brood-liefhebber kan en mag je dit feest niet missen!

In het voor programma staat de talentvolle band SØCKS!

SØCKS is een band die bestaat uit drums, sint, bas en zang. Met onder anderen vele samples en elektronische bliepjes en blonkjes. Bas en zang zijn de kern van de composities en vertellen een uniek verhaal die word ondersteund door synth en drums. Vele luisteraars hebben geen idee hoe ze deze unieke en vernieuwende muziek stijl moeten noemen. Maar een ding is zeker, het is het luisteren waard.

SØCKS staat op 19 november in de finale van de Amsterdamse Popprijs! Tickets zijn nog beschikbaar. Klik HIER voor de ticketlink!

Je hebt geen toegang bij een programma als:

• Je negatieve test ouder is dan 24 uur.

• Je een positieve testuitslag hebt.

• Je QR code ongeldig is. We scannen alléén rechtstreeks vanuit de app – dit is een animatie en QR code die wordt ververst. We scannen geen afbeeldingen, screenshots of gifjes.

• Je QR code een internationale code is – zet dus voorafgaand aan je bezoek je Corona Check-App op “Ik ben in Nederland”.

• Je ID niet overeenkomt met de gegevens in je Corona Check-App.

• Je telefoon een gebarsten of kapot scherm heeft, dan is scannen niet mogelijk. Controleer thuis of de QR code in z’n geheel zichtbaar is.

De 3 concerten van de Wild Romance op 15 en 16 april 2021 in Q-Factory zijn samengevoegd tot 1 concert op 5 november 2021. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Neem dan contact op met Ticketmaster.

Wild Romance met hun nieuwe plaat Curly Straight! // Live bij Giel
Wild Romance - Herman's 75th Birthday Bash
Tickets: € 25,00*

*Ticketprijs inclusief €3,27 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Vrij. 5 november 2021
Open: 19:00 uur
Aanvang: 20:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook