Wild Romance - Herman's 75th Birthday Bash - verplaatst

11/05/2021
Tickets

Wild Romance

Vrijdag 5 November 2021 is de dag dat Herman Brood 75 jaar zou zijn geworden. Bij zijn ‘Final Checkin Out’ vanaf het Hilton Hotel Amsterdam had Herman Brood dat handgeschreven emotionele briefje in zijn binnenzak met zijn tekst :

“ Maak er een feest van…..!! “

Deze wijze worden gaan we op de 5e zeker eerbiedigen met een groots feest en eerbetoon aan Herman. Natuurlijk komt ook zijn legendarische begeleidingsband Wild Romance, Nederlands meest swingende
en authentieke Rock 'n Roll Band ‘live’ ten tonele !
Wild Romance is helemaal hot na meer dan een jaar lang geketend en gedwongen thuis te hebben gezeten… de agenda is weer vol gestroomd met shows in binnen- en buitenland.

Verwacht deze 5 november een spectaculaire avond zoals je gewend bent van onze Wild Romance, met een aantal speciale gasten die Herman's Birthday Party groots gaan vieren. Als echte Brood-liefhebber kan en mag je dit feest missen!

De 3 concerten van de Wild Romance op 15 en 16 april 2021 in Q-Factory zijn samengevoegd tot 1 concert op 5 november 2021. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Neem dan contact op met Ticketmaster.

Wild Romance met hun nieuwe plaat Curly Straight! // Live bij Giel
Wild Romance - Herman's 75th Birthday Bash
Tickets: € 25,00*

*Ticketprijs inclusief €3,27 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Vrij. 5 november 2021
Open: 19:00 uur
Aanvang: 20:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook