Wild Romance - No Time To Lose (single release)

04/07/2018
Tickets

Wild Romance

'No Time To Lose' single release

Dit concert is uitverkocht!

Nederlands meest swingende en authentieke Rock 'n Roll helden met o.a. Dany Lademacher en David Hollestelle zijn weer helemaal terug. De naam Wild Romance doet nog steeds de harten van vele muziekliefhebbers sneller kloppen. De band, die de rockgeschiedenis inging als een absolute live-sensatie met grote hits als 'Saturday Night' en 'Never Be Clever', was de afgelopen weken volop in het nieuws door de, landelijk tot cultfilm verheven, documentaire 'Buying the Band' uit het jaar 2013.

De mannen slaan nu echter dubbel zo hard terug met de nieuwe single 'No Time To Lose', waarvan we al een voorproefje kregen in Matthijs van Nieuwkerk's 'De Wereld Draait Door'. Op zaterdag 7 april geven de iconen een heuse single release party met voor elke bezoeker een gratis single! Kom langs en swing op wereldhits als 'Never Be Clever', 'Saturday Night' en natuurlijk nieuwe single 'No Time To Lose'.

Koop nu een ticket in de voorverkoop en krijg de nieuwe single op CD cadeau!

Support: Room For Elephants

Catchy bluesrock en garage. Room For Elephants maakt een mix catchy bluesrock en garage. Euforische refreinen worden afgewisseld door groovy gitaarpartijen. De voornaamste inspiratiebronnen voor dit trio zijn Red Hot Chili Peppers, Foo Figthers en Gary Clark Jr.. In Paradiso presenteren ze hun tweede plaat 'I'm No Hero'. Het is de opvolger van 'Scratching the Surface' dat in een uitverkochte Sugar Factory werd gepresenteerd.

The Wild Romance - No Time To Lose
Wild Romance
Tickets: €12,50 - €16,50
Datum: za. 7 april
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:45 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten.

Exclusief betalingskosten.

Tickets
Facebook