Wild Romance: Out Of Heaven Theatershow (rock) - verplaatst

04/15/2021
Tickets

Wild Romance

'Out Of Heaven' Theatershow

Wegens het succes van de twee (bijna) uitverkochte shows van Wild Romance op 16 april, is er een dag eerder nu een bijzondere theatershow van Wild Romance toegevoegd: "Out Of Heaven'. Deze theatershow heeft al in vele theaters gestaan, maar nog niet eerder in Amsterdam. Het is een mooie ode aan Herman!

Voor de pauze komt uw gastheer Koos van Dijk met verhalen van vroeger uit zijn periode van eind jaren '70 tot nu. Verder zijn er niet eerder vertoonde ‘eeuwenoude’ videobeelden te zien uit de periode 1977 - 2001, waarin o.a. ook zijn moeder uitspraken doet over Herman - allemaal zeer ontroerend. Uiteraard zal er ook muziek zijn (akoestisch), met o.a. een gastoptreden van Marcel Brood die een aantal nummers zal zingen van zijn vader op zijn verjaardag. Na de pauze gaat de Wild Romance los met een spetterende rockshow, met vele bekende hits van Herman Brood en uiteraard nieuwe songs.

Deze intieme theatershow is een absolute must voor iedereen die deze grootste rock & roll-artiest die ons land ooit kende een warm hart toedraagt!

Dit programma is coronaproof georganiseerd met gelimiteerde capaciteit en er zijn enkel zitplaatsen beschikbaar.

Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op 5 november 2020, maar is wegens de coronamaatregelen verplaatst. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Klik hier voor meer informatie.

Dany Lademacher’s Wild Romance met 'Out of Heaven' (Mooi Zo! 25-09-2017)
Wild Romance: Out Of Heaven Theatershow
Tickets: € 25,00*

*Ticketprijs inclusief €3,27 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Vr. 15 april 2020
Open: 19:00 uur
Aanvang: 19:45 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook