Wild Romance (rock) - Early show - Verplaatst

04/16/2021
Tickets

Wild Romance

Op vrijdag 16 april is het feest in Q-Factory, want zijn legendarische begeleidingsband Wild Romance, Nederlands meest swingende en authentieke rock 'n roll-helden, staat deze avond voor het eerst sinds maart eindelijk weer op het podium voor twee shows!

De naam Wild Romance doet nog steeds de harten van vele muziekliefhebbers sneller kloppen. De band, die de rockgeschiedenis inging als een absolute live-sensatie met grote hits als 'Saturday Night' en 'Never Be Clever', was de afgelopen jaren weer volop aan het touren door Nederland en Duitsland. In 2018 werd de band weer helemaal hot met het comeback-album 'No Time' en vorig jaar bracht de band de vinyl-EP 'Veronica Tapes' uit, live opgenomen bij Giel Beelen. Gedurende deze coronaperiode zijn ze druk met een nieuw album wat zal uitkomen in 2021. Eerder dit jaar werd gitarist David Hollestelle gekozen als 3de in de 'All Time gitarist van de Benelux 2020', een titel die vorig jaar gewonnen werd door gitarist Dany Lademacher. David werd ook nog eens 5de in de verkiezing van 'Gitarist van het jaar Benelux 2020'. Na vele maanden van gedwongen pauze door corona kan de band niet wachten weer het podium op te gaan voor een bijzondere avond ter ere van Herman! En zoals hij zo mooi zei ‘Maak er een feest van’ en dat gaan we dan deze avond ook zeker doen. Een avond die je als Brood-liefhebber echt niet mag missen!

Dit concert is coronaproof georganiseerd met gelimiteerde capaciteit en er zijn enkel zitplaatsen beschikbaar.

Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op 6 november 2020, maar is wegens de coronamaatregelen verplaatst. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Klik hier voor meer informatie.

Wild Romance met hun nieuwe plaat Curly Straight! // Live bij Giel
Wild Romance - Early show
Tickets: € 25,00*

*Ticketprijs inclusief €3,27 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Vr. 16 april 2021
Open: 19:00 uur
Aanvang: 19:45 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook