Will And The People + Jack and the Weatherman e.a. - 5 Jaar Q-Factory (pop)

09/21/2019
Tickets

5 Jaar Q-Factory

Will And The People

- Indoor Festival-

Special Guests: Jack and the Weatherman + Kita Menari + Starfish + soap + DJ Dirk Diggler

Leave me where I'm having fun! That's lying in the morning sun… Wie kan deze zomerse megahit niet meezingen? Zingen, swingen, dansen en springen, dat doen we tijdens de feestelijke show van Will and the People!

Stilstaan op de vrolijke indie, rock en ska songs van deze Britten is nagenoeg onmogelijk. Naast de hit ‘Lion in the morning sun’ gaat de zaal ongetwijfeld los op hits als ‘Salamander’ en ‘Holiday’. Het laatste album ‘Whisteblower’ stamt alweer uit 2014, maar nieuw werk is op komst!

Een nieuw album komt er volgens zanger Will Rendle "zo snel mogelijk". "Alle liedjes zijn af en de meeste zijn ook al opgenomen. Maar we willen niks overhaasten." Onlangs is de nieuwe single ‘Gigantic’ uitgekomen. "We zijn een stuk volwassener geworden", zegt Rendle tegen NU.nl. "Zeven, acht jaar geleden waren we een stel kinderen die gewoon lol aan het maken waren. Nu zit er wat meer samenhang in onze muziek en is het wat makkelijker te verteren." Benieuwd? Je hoort het 21 september in Q!

Special guests: Jack and the Weatherman, Kita Menari, Starfish & soap

Jack and the Weatherman brengen mooie pop/folk-liedjes verhalenderwijs met prachtige tweestemmige harmonieën. Met hun aanstekelijke, zeg maar gerust vrolijke folkdeunen horen ze thuis in het rijtje van The Lumineers, Jason Mraz en Mumford and Sons, al doen ze door hun fraaie tweestemmige zang ook denken aan Simon & Garfunkel. Verwacht zonnige liedjes die ontstaan uit liefde voor muziek, waarmee ze niets anders dan positiviteit de wereld in willen sturen. Het duo zal een volledige set spelen!

Kita Menari is een Nederlandse indieband met een Maleisische naam die vrij vertaald ‘We dansen’ betekent. Prima gekozen, want dansen is wat je wilt doen zo gauw je een van hun catchy indietronicanummers hoort. Eerste single Young Lovers haalde de top vijf van de Spotify viral charts in Nederland en de UK en werd ook nog eens Topsong op Radio 2. Frontman Micha de Jonge laat zich inspireren door Passion Pit, Phoenix en Empire of the Sun, maar ook Two Door Cinema Club.

Starfish brengt een ijzersterke mix van chille reggae, zonnige ska en knallende punk! De band is beïnvloed door wereldsterren als Bob Marley, Red Hot Chili Peppers, Arctic Monkeys en Reel Big Fish. Met hun energieke show hebben ze binnen korte tijd naam gemaakt binnen het live-circuit. Op de dag waarop de herfst zijn intrede doet, geniet je met deze band nog even van heerlijke, zomerse vibes!

soap is een frisse popband gevormd in Amsterdam. Beïnvloed door popmuziek uit de zeroes, televisie en ook de realiteit maakt de band liedjes over highs en lows die de bandnaam eer aan doen. Precies zoals het vaak tegen- of meezit in het leven, toch?

Will & The People - Gigantic - Official Video


Will And The People e.a.
Tickets: €25,-*
Datum: Za. 21 sep
Open: 19:00 uur
Aanvang: 19:30 uur

* Ticketprijs inclusief €3,26 servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk