Wouter Planteijdt (Sjako!, Americana) - Verplaatst

03/26/2022
Tickets

Wouter Planteijdt (Sjako!)

Dit optreden wordt verplaatst naar een nieuwe datum begin 2022. Het optreden vindt in ieder geval niet plaats in april 2021. Wanneer er een nieuwe datum is bevestigd ontvangen kaartkopers een bericht van Ticketmaster. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Soms dienen zich liedjes aan die een eigen ‘vehikel’ behoeven. In het voorjaar van 2016, na de tour rond het 10de Sjako! album ‘the10th’, lazerden zomaar de liedjes voor Bullhorn ‘uit het plafond van Wouter Planteijdt’s werkkamer’. Hij vond drummer Mischa Porte en contrabassist Gerco Aerts die ritme geven aan zijn riffs. De nieuwe liedjes kennen een meer open en akoestisch geluid. Ze passen het beste in de genres Americana, roots en blues.

In oktober 2019 verscheen het album Bullhorn bij Zip Records. En het werd tijd. Tijd voor Planteijdt. Uit de schaduw moest hij. En in de spotlights. Vele jaren was hij de snaren van kleinkunstenaren. Trad hij op met Jeroen van Merwijk en Maarten van Roozendaal. Begeleidde hij Sanne Wallis de Vries en Paul de Munnik. Maar nu, eindelijk, treedt Wouter Planteijdt naar voren. Krijgt zijn gitaar de hoofdrol. Zijn prachtige solo’s. Zijn virtuoze techniek. Zijn fijnzinnige touch. In Bullhorn herkennen we ineens weer die fantastische frontman van Sjako! De maestro. Met nieuwe liedjes. Het is tijd voor Planteijdt. En dat werd tijd.

"De beste gitarist van Nederland en een unieke verhalenverteller. Gaat dat zien!" Sanne Wallis de Vries

Deze show is in samenwerking met tijdschrift Gitarist.

Dit concert is coronaproof georganiseerd met gelimiteerde capaciteit en er zijn enkel zitplaatsen beschikbaar.

Wouter Planteijdt - On Either Side
Wouter Planteijdt (Sjako!) + Support
Tickets: € 21,85*

*Ticketprijs inclusief €2,85 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Za. 26 mrt 2022
Open: 19:00 uur
Aanvang: 19:30 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook