XIXA (cumbia/rock)

06/20/2019
Tickets

XIXA

+ Love Supreme

XIXA, een uit de gortdroge woestijn van Tuscon, Arizona gekropen groep gringo zombies onder leiding van Giant Sand-leden Brian Lopez en Gabriel Sullivan, maakt een op papier oneigenlijke combinatie van smerige desertrock, gecombineerd met de vooral in Latijns Amerikaanse populaire dansmuziek, Cumbia. Giet hier een psychedelisch western sausje overheen en je hebt de perfecte soundtrack voor een Tarantino-film, zoals te horen op het veelgeprezen album ‘Bloodline’ uit 2016 (Glitterhouse Records). Nu is XIXA terug met een nieuwe EP, een nieuw album en een Europese tour. Donderdag 20 juni staan ze in Q-Factory, Amsterdam. Absoluut een aanrader voor liefhebbers van Calexico, Queens of the Stone Age en Meridian Brothers.

Love Supreme
Dit is geen verhaal over bekende producers, grote studio’s of hongerige jonge muzikanten die zich maandenlang in een berghut opsloten om zonder afleiding de plaat van hun leven op te nemen. Love Supreme is een 100% amateur orkest zonder ambitie bestaande uit vier dikke 40ers die samen gitaarmuziek maken op hun zolderkamer. Nu komen ze voor een heel speciaal optreden als support voor XIXA naar Q-Factory in Amsterdam.

XIXA - The Code (Official Video)
XIXA
Tickets: € 14,50*
Datum: Do. 20 juni
Open: 19:30 uur
Support: 20:00 uur
XIXA: 21:00 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook