Y&T (rock)

10/14/2021
Tickets

Y&T

De legendarische liveband Y&T (vernoemd naar het Beatles-album 'Yesterday & Today') komt naar Q-Factory! Y&T werd in 1973 in San Francisco opgericht door onder andere zanger en leadgitarist Dave Meniketti en bassist Phil Kennemore. In de jaren '80 waren zij zeer succesvol met albums als 'Earthshaker' en 'Meanstreak', waar de internationale hit uit 1983, 'Midnight In Tokyo' uit voortkwam. Jarenlang toerde de band met grote namen als Ozzy Osbourne, AC/DC en Motley Crüe.

Oude hits, als ‘Barroom Boogie’, ‘Meanstreak’, ‘I Believe In You’ en ‘Summertime Girls’ staan nog steeds als een huis, maar Y&T vult de optredens niet alleen met golden oldies – hoe mooi ook; door de jaren heen is de band gegroeid, zonder de power en brandende energie, waar ze altijd om bekend stonden, te verliezen.

Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op 15 oktober 2020. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Klik hier voor meer informatie.

Y&T - I'm Coming Home (Official videoclip)
Y&T
Tickets: €36,-*

*Ticketprijs inclusief €4,- servicekosten en betalingskosten.

Datum: Do. 14 okt. 2021
Open: 19:15 uur
Aanvang: 20:15 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk