Info

Informatie

Q-Factory is het grootste muziekmakerscentrum van Europa en biedt muzikanten, acteurs en dansers alle mogelijkheden om te repeteren, op te treden of opnames te maken. Geniet van live-muziek in onze concertzalen, van een heerlijke Q-burger of een koud biertje in het Café / Restaurant en blijf slapen in het meest muzikale hotel van Amsterdam.

Q-Factory is een ontmoetingsplek voor iedereen met een hart voor muziek. Het staat bekend als een inspirerende, aantrekkelijke omgeving; een professionele creatieve hub. Creatieve ondernemers vinden er de ruimte om te innoveren; gevestigde bedrijven komen er voor de ambitieuze energie.


Bereikbaarheid


Reis je met het openbaar vervoer?
Klik op de onderstaande knop om je reis te plannen.

Reis je met de auto?
In Oostpoort is een Q-Park aanwezig als u met de auto reist. Hier kunt u 24/7 in- en uitrijden. Als je van tevoren reserveert, kun je voor 18,- per 24 uur parkeren. Klik dan HIER

Ingang: Polderweg 92 1093KP Amsterdam
Uitgang: Atlantisplein, direct voor Q-FactoryFAQ

Bezoek aan Q-Factory

Kan ik contant betalen?
Q-Factory is een cashless locatie. Dit betekent dat het enkel mogelijk is om met pin te betalen.

Is er een garderobe aanwezig?
Eigendommen kunnen tijdens een evenement worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen door een munt te pinnen bij de daarvoor bestemde automaten. Kosten voor een kluisje zijn €2,-.

Zijn er rolstoelplaatsen aanwezig?
Q-Factory heeft geen rolstoelplaatsen. Wel doen we ons best een plek voor je te verzorgen met goed zicht op het podium. Ook proberen we mindervalide personen bij onze concerten tegemoet te komen met een kruk, mits er voldoende ruimte in de zaal is.

Zijn er zitplaatsen beschikbaar?
Bij de evenementen in Q-Factory zijn enkel staanplaatsen beschikbaar, tenzij anders vermeld wordt bij een evenement op onze website. Deze stoelen zijn echter niet te reserveren.
* bij onze coronaproof concerten zijn de komende tijd enkel zitplaatsen. We helpen u graag op de avond zelf naar de juiste plek.

Ik ben iets verloren in Q-Factory. Wat nu?
Gevonden voorwerpen worden in Q-Factory bewaard. Het beste wat je kunt doen als je iets verloren bent is bellen naar 020-7606780 of mailen naar info@q-factory-amsterdam.nl met een omschrijving van je item.

Tickets

Waar kan ik tickets kopen?
Kaartverkoop voor het Q-Factory programma gebeurt via Ticketmaster, of een ander kanaal indien dat vermeld wordt. Kaarten kunnen online op www.ticketmaster.nl worden gekocht of bij de kassa van Q-Factory. Bij elk evenement staat op onze website aangegeven wanneer de voorverkoop start.

Wat zijn de servicekosten?
Als je kaarten bestelt via de website van Ticketmaster of bij Q-Factory aan de kassa wordt er 15% (incl. btw) aan servicekosten inrekening gebracht bovenop de ticketprijs. De servicekosten kunnen maximaal oplopen tot €4,-. Onder de servicekosten vallen bijvoorbeeld banktransactiekosten en kosten voor het ticketingsysteem.

Kan mijn e-ticket gescand worden vanaf mijn telefoon?
Het is mogelijk je ticket te laten scannen vanaf je telefoon. Zorg in dit geval dat je deze bij de hand hebt en de helderheid van je telefoon op maximaal staat, om dit proces zo makkelijk mogelijk te laten verlopen.

Ik ben verhinderd. Kan ik mijn ticket retourneren?
Het is niet mogelijk je ticket te retourneren indien je verhinderd bent op de datum van het evenement. Wel kun je je ticket online doorverkopen bijvoorbeeld via Ticketswap.

Het lukt mij niet om in te loggen op Ticketmaster. Wat nu?
Hiervoor moeten wij je doorverwijzen naar Ticketmaster.


VacaturesNeem contact op