Info

Q-Factory

Q-Factory is het grootste muziekmakerscentrum van Europa en biedt muzikanten, acteurs en dansers alle mogelijkheden om te repeteren, op te treden of opnames te maken. Op de begane grond zit een fijn café/restaurant en op de derde en vierde verdieping bevindt zich het Q-Factory Hotel, dat in juni 2017 geopend is. Tenslotte is er een programmering in onze kelder en in onze kleine- en grote zaal.


Bereikbaarheid

De Q-Factory is op verschillende manier te bereiken. Als je reist met het openbaar vervoer, klik de link en plan je reis!


Parkeren

In de Oostpoort is een Q-Park aanwezig als u met de auto reist. Het tarief van deze parkeergarage is € 1,- per 18 min / max dagtarief € 24,-

Ingang: Polderweg 92 1093KP Amsterdam. Uitgang: Atlantisplein direct voor Q-Factory.

Ticketverkoop

Voorverkoop van kaarten voor het Q-Factory programma gebeurt via Ticketmaster (of een ander kanaal indien dat vermeldt wordt). Kaarten kunnen in de voorverkoop op verschillende manieren worden gekocht: telefonisch via 0900-300 1250 (60 cpm), online op www.ticketmaster.nl of bij de kassa van Q-Factory. Bij elke show staat op onze website aangegeven wanneer de voorverkoop start.

Servicekosten

De hoogte van de servicekosten van Ticketmaster is afhankelijk van het gebruikte verkoopkanaal. Als je kaarten bestelt via internet wordt er 15% (incl. btw) aan servicekosten inrekening gebracht bovenop de ticketprijs. De servicekosten kunnen maximaal oplopen tot €4,-.

Wanneer er telefonisch kaarten worden besteld wordt er €2,50 (incl. btw) in rekening gebracht. Op showavonden zijn de deur prijzen incl. de servicekosten en btw.

Let op! Er kan alleen met pin betaald worden.

Rolstoelplaatsen

Q-Factory heeft geen roelstoelplaatsen. We proberen minder valide personen bij onze concerten tegemoet te komen, mits er voldoende plaats in de zaal is.

Vacatures

Vacature Afwasser Q-Café

Vacature Barmedewerker Q-Café

Vacature Stage Productie

Neem contact op