Nieuws

NIEUWS

Groot nieuws! Q-Factory doet mee aan de pilot 'Testen Voor Toegang’!

Dinsdag 6 april is in de Tweede kamer besloten dat wij als cultuursector pilots mogen uitvoeren met zogenoemde testevenementen. Het doel van deze evenementen is eigenlijk het testen van het testen. Om een van deze evenementen bij te wonen zul je dus voorafgaand aan het evenement een corona test moeten doen bij de daarvoor speciaal voor deze pilot opgezette testlocaties. Op deze manier creëren we geen extra druk op de testlocaties van de GGD. Het voordeel van deze speciale testlocatie is dat je de uitslag binnen een uur al weet.

Concreet betekent dit dat Q-Factory drie concerten gaat organiseren op 28/29/30 april voor een zittend publiek van maximaal 100. Hierbij nemen we alle ‘normale’ corona maatregelen in acht zoals 1.5m afstand tijdens volledig seated shows.

We hebben de volgende shows reeds aangekondigd:

28 april Leif de Leeuw (verplaatste show, reeds gekochte tickets blijven geldig of worden gerestitueerd via Ticketmaster

30 april Maurino

Om je alvast in te lezen kun je hier terecht:
https://testenvoortoegang.nl/


VACATURE BAR- EN BEDIENING MEDEWERK(ST)ER

Binnenkort mag het terras van Nederlands’ grootste muziekmakerscentrum Q-Factory weer open. Wij zijn daarom per direct op zoek naar nieuwe gezellige, hardwerkende collega’s!

Centraal gelegen in Amsterdam Oost met een groot, zonnig terras is Q-Factory de ontmoetingsplek voor iedereen met een hart voor muziek. Van ’s ochtends tot diep in de nacht kun je terecht bij deze iconische plek. Koffie en lunch, fantastisch dineren, bier in de zon of dansen tot in de vroege uurtjes of gezellig naar en concert: Q-Factory heeft het allemaal!

Wij zoeken jou! Profiel werknemer:

  • Open houding, lekker vlot en vind het leuk om met mensen te werken
  • Je bent flexibel beschikbaar (minstens 3 dagen p/w)
  • Je bent woonachtig in Amsterdam
  • Je wil werken in het eetcafe, bij evenementen en concerten
  • Horeca ervaring is een pre

Ben of ken jij onze nieuwe knaller op de vloer? Mail dan naar fb@q-factory-amsterdam.nl