Nieuws

NIEUWS

Beste gasten/studenten/muzikanten,

Aan de hand van Noodverordening van de Veiligheidsregio Amsterdam Amstelland met ingangsdatum 4/11/2020 om 22:00 deelt Q-Factory het volgende mee:

Voor zo ver nog niet gedaan sluit Q-Factory komende 2 weken haar concertzalen voor publieke evenementen en voor zakelijke verhuur. Q-Factory is echter geen publiek gebouw zal open blijven met een maximum van 30 personen per afgesloten ruimte voor:

- Onderwijsinstellingen en educatie;
- Religieuze activiteiten;
- Alle activiteiten van een vereniging/instelling voor leden tot en met 17 jaar;
- Alle activiteiten binnen groepsverbanden die noodzakelijk zijn voor de continuering van de dagelijkse werkzaamheden van instellingen, bedrijven en andere organisaties. (Activiteiten die ook georganiseerd kunnen worden zonder een fysieke samenkomst vallen hier buiten)

Q-Factory is faciliterend en blijft dus toegang bieden aan haar faciliteiten voor de hierboven benoemde gevallen. Wij hanteren nog steeds ten alle tijden alle RIVM geldende richtlijnen per ruimte en geven dus nog steeds aan zelf wat het maximaal aantal personen, studenten etc is die een ruimte mogen betreden.

Voor wat betreft onze horeca faciliteiten: deze blijven open voor onze hotelgasten en onze takeaway voor iedereen binnen en buiten het pand.

Hang in there, we hopen jullie snel allemaal weer te zien.

Stay safe!